Met de Airjekt Elektrostatische Fijnstoffilter van Kutzner + Weber stookt u schoner en socialer!

De Airjekt van K+W is een elektrostatisch-deeltjes fijnstoffiltersysteem. Het systeem verwijdert schadelijke deeltjes uit rookgassen en is speciaal ontwikkeld voor een schonere werking van houtverwarmingstoestellen.

Door gebruik te maken van een Airjekt elektrostatische fijnstoffilter kunt u bijvoorbeeld een houtkachel installeren in stedelijke gebieden waar speciale eisen gesteld worden aan schone lucht. Maar het systeem is ook heel geschikt voor oudere houtkachels en afvoerkanalen. Met de Airjekt elektrostatische fijnstoffiltersysteem heeft u minder uitstoot in fijnstof en dit resulteert in minder (stank)overlast voor de omgeving. Meerdere gemeentes in Nederland geven een subsidie voor een fijnstoffilter!

De voordelen:

✓ Is geschikt voor houtkachels, pelletkachels en schoorsteensystemen tot 50 kW

✓ Tot 90% fijnstofreductie mogelijk!

✓ Probleemloos onderhoud

✓ Kan worden geïntegreerd in bestaande systemen

✓ Voordelige inbedrijfsnamekosten

✓ Is eenvoudig in gebruik te nemen en werkt automatisch

✓ Elektrotechnisch getest en goedgekeurd volgens Europese richtlijnen

Meer informatie op: elektrostatischefijnstoffilter.nl

De Airjekt elektrostatische fijnstoffilter werkt als een hoogspannings- gelijkstroomgenerator die deeltjes in rookgassen ioniseert. Zowel rookgas als kleine deeltjes worden via het rookkanaal afgevoerd. Door de spanning worden de negatief geladen deeltjes naar de binnenwand van het rookkanaal getrokken en zetten zich daar af. Vervolgens worden de deeltjes positief geladen. Hierdoor kunnen deze geïoniseerde fijnstofdeeltjes gemakkelijk worden verwijderd als het rookkanaal wordt geveegd.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over dit innovatieve elektrostatische fijnstoffiltersysteem? Neem contact met me op via info@rodywolters.nl of bel me op 0658786702.